Uuenenud koduleht !! Updated re-newed website

 Echo de'Chien Estella & Echo de'Chien Bellatrix
Echo de'Chien Estella & Echo de'Chien Bellatrix

Tere tulemast meie uuenenud kodulehele, mis hakkab olema blogi versioonis. Meie vana kodulehe versioon oli pikalt unarusse jäänud sest oli ajast mahajäänud ning väga tülikas uuendada. Hästi toimiv ja aktiivne kenneli koduleht on siiski väga oluline, mille kaudu edasta meie olulisemaid ja tähtsamaid sündmusi ja tegevusi.

 

Welcome back to our re-newed homepage, witch will be now as a BLOG. Our old website has not been updated for a long time as it was forgotten and updating it was difficult and time consuming.  But a good working website for a kennel is needed where to announce the most important updates and news. 

Follow us on Facebook for more recent news

#1 Breeder of the Year 2018 in Estonia All Breeds

esindab pürenee mäestikukoeri Eestis
Eesti Prantsuse Lamba- ja Karajakaitsekoerte Tõuühing