· 

Echo de'Chien pürenee mäestikukoerte L pesakond on sündinud

Echo de'Chien L pesakond on sündinud 19.06.2021.

 

Pesakonnas sündis 8 kutsikas: 4 isast ja 4 emast. 
Mõned vabad kutsikad on veel saadaval, loovutamine on augusti keskel. Kutsikad saavad olema kiibistatud, kaasa saavad EU vaktsineerimispassi, Eesti Kennelliidu tõutunnistuse, kasvatusjuhendi, toitu esimesteks päevadeks ja kogemustega kasvataja igakülgse nõu ja abi kasvatamisel. 

 

Kennel Echo de'Chien on pikaealise (15.a.) kogemusega pürenee mäestikukoerte kasvataja ja meile on oluline tõu tervis, hea iseloom ning geenibaasi geneetiline mitmekesisus. Oleme tõukodumaa (Prantsusmaa) tõuühingu liige ning jälgime oma aretuses sealseid aretussoovitusi ning olulisemaid sündmusi. Kuulume Eesti Prantsuse Lamba-ja Karjakaitsekoerte Tõuühingusse, kes esindab pürenee mäestikukoeri Eestis. 

 

Kui oled huvitatud pürenee mäestikukoera kutsikast just meie pesakonnast siis võta meiega ühendust 56951142 või kirjuta meile endast ja oma ootustes e-mailile echodechien@gmail.com 

 

Vanemates leiab rohkem pilte, terviseuuringute tulemusi ning sugupuu info rubriigist kutsikad. 

Follow us on Facebook for more recent news

#1 Breeder of the Year 2018 in Estonia All Breeds

esindab pürenee mäestikukoeri Eestis
Eesti Prantsuse Lamba- ja Karajakaitsekoerte Tõuühing